والله أعلم بالصواب Wallahu A’lam bishowab (Hanya Allah Maha Mengetahui apa yang benar)

Sunday, 7 June 2015

One week gone

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Bismillah. 
Alhamdulillah cuti seminggu dah berlalu
Hehe sejujurnya satu habuk homework pun belum sentuh kekekeke. But, in shaa Allah demi lillah akan pulun sehabis baik yeh! In shaa Allah semuanya done okay jangan risau mum sobs sobs ahahaha. Sebabnya tiap masa duh mak asyik pesan siapkan hw hehehe. Btw, holiday kali ni banyaknya habiskan masa dengan phone, shopping, lepak ngan cousin, balik kampung, hahahaha tu lah pasal jangan harap nak sentuh hw apatah lagi buat kuikui. Then idk what to say just rasa mcm dah berkurun tak update this blog. Diri ni pun makin hari makin kecundang. Makin jauh dari Allah. Allahu hm. Moga2 cuti kali ni bermanfaat buat semua and naik sem 2 nanti ada perubahan. Yes, in shaa Allah ;)

No comments:

Post a Comment